Utilizarea site-ului eco-slim.ro se supune termenilor si conditiilor expuse in prezentul document. In momentul in care utilizatorul continua navigarea prin paginile site-ului se presupune ca acesta a citit si si-a dat acceptul pentru toate punctele prezentate mai jos. Nu va putea fi invocata necunoasterea acestora.

1. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu termenii si conditiile eco-slim.ro intervine obligatia legala a acestuia de a parasi in cel mai scurt timp posibil site-ul si de a nu se mai folosi de informatiile pe care acesta le pune la dispozitia publicului.

2. Intregul continut este protejat potrivit dispozitiilor legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, actualizata. Este interzisa copierea integrala a continutului prezentat pe site, fie ca este vorba de text, imagini, video si oricare alt tip de elemente grafice. Este permisa totusi copierea unui singur paragraf cu precizarea sursei si oferirea unui link spre pagina / articolul de pe site-ul nostru de unde a fost luat textul respectiv.

3. Site-ul eco-slim.ro plaseaza cookieuri pentru a colecta informatii anonime care sa ne permita sa oferim continut relevant pentru fiecare vizitator in parte (in special in ceea ce priveste oferirea de reclame personalizate), dar si informatii care ne permit sa ne imbunatatim in mod permanent serviciile oferite. Daca doresti sa afli mai multe informatii despre aceste cookie-uri, poti citi acest articol de pe Wikipedia.

4. In corpul articolelor de pe site-ul nostru pot fi plasate link-uri de afiliere, acestea reprezentand o modalitate de monetizare prin intermediul carora ne putem permite sa continuam oferirea serviciilor noastre in mod gratuit. Tu nu vei plati nimic in plus, in schimb magazinul partener ne va oferi noua un mic procent din costul total al produsului cumparat (procent care variaza de la 1% si poate ajunge la 15%).

5. Oricine poate posta un comentariu in sectiunea dedicata acestora, cu mentiunea ca persoana in cauza are obligatia de a folosi limba romana (fiind permisa totusi in situatii exceptionale si utilizarea limbii engleze), iar limbajul sa fie unul civilizat, lipsit de injurii, directe sau indirecte, la adresa redactorilor nostri ori a oricarei alte persoane, neavand nicio relevanta daca persoana respectiva a avut sau nu contact direct cu noi.

6. Site-ul nostru culege informatii de pe internet, de la producatori si cumparatori, incercand sa ofere vizitatorilor prezentari cat mai complete si care sa ii ajute sa isi faca o parere cat de cat buna. Echipa eco-slim.ro NU isi asuma nici un fel de raspundere in cazul in care produsele comandate nu corespund celor prezentate pe site si nici in ceea ce priveste efectele pe care le pot avea solutiile propuse. Echipa eco-slim.ro NU poate fi trasa la raspundere cu privire la corectitudinea materialelor puse la dispozitie.

7. Imaginile de pe site sunt cu caracter de prezentare, existand sanse ca acestea sa nu corespunda cu realitatea.

8. Noi NU comercializam produsele, ci DOAR le prezentam. In cazul in care apar probleme privind comenzile plasate, adresati-va distribuitorilor oficiali / magazinelor de unde s-a dat comanda, iar acestia sunt obligati prin lege sa va rezorve orice tip de problema a-ti avea.

9. Site-ul eco-slim.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari tuturor materialelor puse la dispozitia publicului, fara a avea obligatia de a oferi o informare prealabila in acest caz. De asemenea, eco-slim.ro poate suspenda toate serviciile puse la dispozitie fara a putea fi tras la raspundere privind motivele suspendarii.